< Terug

Smulti Lam & Rijst

10kg

€13,45
10kg

DIE020-301035

Smulti met Lam & Rijst – volledig diervoeder voor honden
Smulti met Lam & Rijst is niet alleen volledig maar ook lekker, gezond en licht verteerbaar. De uitgebalanceerde samenstelling van Smulti met Lam & Rijst bevat voor uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstoffen en draagt bij aan een optimale conditie.

Smulti met Lam & Rijst is het ideale product voor volwassen honden van alle rassen met een normale energiebehoefte. De hoogwaardige grondstoffen waaronder lam en rijst maken Smulti met Lam & Rijst extra geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering en een gevoelige huid.


Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

Samenstelling:
Granen (4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (4% gedroogd lam), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vis en -bijproducten, gist.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 22.0%. Ruw vet 10.0%. Ruwe celstof 3.5 % Ruwe as 7.5%. Calcium 1.7%. Fosfor 1.3%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (Retinylacetaat) 17 000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1 500 IE, Vitamine E (All-rac alfa-tocoferylacetaat) 65 IE, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat) 50 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxide) 35 mg, Jodium (calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0.1 mg.

Bevat antioxidanten.

Voedingsadvies:
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw hond. De lichaamsconditie van uw hond is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw hond in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over twee maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti met Lam & Rijst koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.


Anderen bekeken ook

Smulti Kattenvoer met kip & kalkoen
3kg
€6,45

Bekijk product

Smulti Smulkoekjes
400g | Diverse smaken
€1,25 / stuk

Bekijk product