< Terug

Smulti Kattenvoer met Kip & Kalkoen

3kg

€6,45
3kg

DIE090-892367

Volledig diervoeder voor katten. Katten zijn van nature vleeseters, het is logisch om ze voer te geven dat dierlijke eiwitten als belangrijkste ingrediënt heeft. Niet alle eiwitten zijn gelijk, ook al staat het woord eiwit op de zak van een bepaald merk diervoeding betekent dat niet altijd dat het hoofdzakelijk gaat om dierlijke eiwitten zoals kip of vis. Eiwit van kip of zalm levert van nature alle essentiële aminozuren die katten nodig hebben. Dierlijke eiwitten leveren alle essentiële bouwstenen die uw kat nodig heeft om sterke, soepele spieren te ontwikkelen en te behouden voor een gezond lichaam.

Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

• bevat meer dan 60% dierlijk eiwit van het totale eiwitgehalte. Dus veel meer dierlijk eiwit dan plantaardig eiwit.
• bevat 26% kip en 4% kalkoen in alle brokken.
• om één kilo Smulti Kip en Kalkoen te maken is méér dan 1 kg kip en kalkoen nodig geweest.
• taurine is een essentiëel aminozuur bij katten. We hebben 1300 mg extra toegevoegd omdat het helpt het hart gezond te houden.
• optimale Calcium / Fosfor verhouding.
• met groenten bron van natuurlijke vezels en vitaminen.
• bevat cellulose dat de tandgezondheid ondersteunt en helpt haarballen te voorkomen.
• zonder kunstmatige smaakstoffen.
• voor volwassen katten vanaf 12 maanden.

Samenstelling:
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (26% kip, 4% kalkoen), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten (2% cellulose), mineralen, gist, groenten (1% erwten en wortelen).

Analytische bestanddelen:
Eiwit 32,0%, vetgehalte 10,0%, ruwe as 7,0%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,1%, fosfor 1,0%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine A 20000 I.E., vitamine D3 1000 I.E., vitamine E 100 mg, ijzer (E1) 50 mg, jodium (3b202) 1,3 mg, koper (E4) 6,6 mg, mangaan (E5) 57,4 mg, zink (E6) 65 mg, selenium (E8) 0,2 mg, taurine 1300 mg, antioxidanten, kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Voor volwassen katten vanaf 12 maanden. Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti Kattenvoer met Kip & Kalkoen droog en koel bewaren


Anderen bekeken ook

Smulti Premium Sterilized
2kg
€5,50

Bekijk product

Smulti kattensnack Dental Bites
50g
€0,65

Bekijk product