< Terug

Smulti Croc

20kg

€21,50
20kg

DIE020-301011

Smulti Croc – Volledig diervoeder voor honden
Smulti Croc is niet alleen volledig maar ook lekker, gezond en licht verteerbaar. De uitgebalanceerde samenstelling van Smulti Croc bevat voor uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstoffen en draagt bij aan een optimale conditie.

Smulti Croc is de ideale brok voor volwassen honden van alle rassen met een normale energiebehoefte. Voor honden met een hogere energiebehoefte adviseren we Smulti Active.


Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

Samenstelling:
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 21.5%, Ruw vet 8.5%, Ruwe celstof 3.5 %, Ruwe as 7.5%, Calcium 1.8%, Fosfor 1.3%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (Retinylacetaat) 16 000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1 500 IE, Vitamine E (All-rac alfa-tocoferylacetaat) 65 IE, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat) 50 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxide) 35 mg, Jodium (Calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0.1 mg.

Bevat antioxidanten.

Voedingsadvies:
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw hond. De lichaamsconditie van uw hond is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw hond in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over twee maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti Croc koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.


Anderen bekeken ook

Hondenbeen
Buffelhuid | 16cm | 3 stuks*
€6,95

Bekijk product

Smulti Kattenmix
10kg
€13,95

Bekijk product

Smulti Premium Adult
10kg
€19,45

Bekijk product