< Terug

Smulti Kattenvoer met zalm

3kg

€6,45
3kg

DIE090-301141

Volledig diervoeder voor katten.

Smulti met Zalm – lekker en knapperig
Katten zijn heel kieskeurig en weten maar al te goed wat hen goed smaakt. Daarom zijn ze ook zo blij als ze Smulti met Zalm krijgen. Smulti met Zalm smaakt zowel als hoofdmaaltijd alsook als lekker hapje tussendoor heerlijk en knapperig krokant.


Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

Smulti met Zalm voldoet aan de behoeften van uw kat en bevat daarom voldoende hoeveelheden van de belangrijke aminozuren zoals taurine. De ingrediënten zoals de licht verteerbare vetten met hun essentiële vetzuren en waardevolle ontsloten koolhydraten uit volle granen – die daardoor eveneens licht verteerbaar zijn – maken van Smulti met Zalm een evenwichtige, complete voeding voor uw kat. Smulti met Zalm bevat bovendien alle essentiële vitamines evenals sporenelementen en mineralen die uw kat dagelijks nodig heeft voor een mooi en vitaal kattenleven.

Katten eten kleine porties verdeeld over de hele dag. Smulti met Zalm is zo knapperig en krokant dat u uw kat de complete portie voor de hele dag in één portie kunt geven zonder dat de smaak daarbij verloren gaat. Uw kat kan dus de lekkere Smulti met Zalm eten wanneer ze maar wil.

Samenstelling:
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (4% gedroogde kip), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vis en –bijproducten (4% gedroogde ansjovis en 4% gedroogde zalm in de rode brok), mineralen, gist, groenten (4% erwten in de groene brok).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 30.0%, Ruw vet 10.0%, Ruwe celstof 2.5%, Ruwe as 7.0%, Calcium 1.4%, Fosfor 1.0%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (Retinylacetaat) 18 000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1 500 IE, Vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 125 IE, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat) 75 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxide) 30 mg, Jodium (Calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0.1 mg, Taurine 1 000 mg.

Bevat antioxidanten, conserveermiddelen en kleurstoffen.

Voedingsadvies:
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw kat. De lichaamsconditie van uw kat is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw kat in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over twee maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti Kattenvoer met zalm koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.


Anderen bekeken ook

Smulti Lam & Rijst
10kg
€13,45

Bekijk product